JoomlaLock.com All4Share.net

képzéseink



Házi felvágott, pástétom készítése adalékanyagok nélkül!

2019. március 30. (Szo) 9:00 - 18:00

Részvételi díj39500 Ft


Időpont és helyszín:

Az egynapos tanfolyam alatt megtanuljuk az alapanyagok előkészítését, fűszerezését, ízesítését.

 

Készítünk zöldséges, májas, magyaros, és kímélő pástétomot, galantin jellegű „felvágottat”.
Tanulunk többféle csomagolási és készítési technológiát, formázást, átbeszéljük mit-mivel válthatsz ki, és egyénre szabjuk ételed.
Hogy legyen mit mellé falatozni, készítünk hozzá friss bagettet, glutén, tojás, élesztő, tej kukorica mentesen.

 

• A mindenkori piacot és évszakot követve friss áruval dolgozunk.
Információkat kapsz az alapanyagok tulajdonságairól, beszerzésről.
• A tanfolyam részvételéről oklevelet kapsz.
• Kézi készítésű egyedi tányérokon tálalunk, és profi stúdió fotóval örökítjük meg munkádat.

 

A nap végén az elkészített ételeket elfogyaszthatod, de haza is viheted. Ha marad :)

 

A lista folyamatosan bővül. Az információk csak tájékoztató jellegűek.

 

A termékek betálalásához Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész tányérjait is használjuk.


A „Főzzünk együtt allergénmentesen” című szakácskönyv vásárlására is van lehetőséged a készlet erejéig.

 

A változtatás jogát fenntartjuk.

Várlak szeretettel

Tanács Attila

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.