JoomlaLock.com All4Share.net

képzéseink

Házias, kérges héjú kenyér készítés

2020. október 3. (Szo) 10:00 - 14:00
Részvételi díj8900 Ft
Leírás

Időpont és helyszín:

Pékáru kedvelők figyelem!

 

A legtöbb Magyar családban mindennapi étel a kenyér vagy más pékáru. Elkészítése azonban a mi szabályaink szerint nem egyszerű, főleg ha egyénre szabott alapanyagokból áll. Biztosan te is próbáltál már ezernyi receptet és kaptál már ezernyi jó tanácsot. Ha szeretnéd megtanulni, hogy készül a kérges héjú házi kenyér, bagett, vagy puha zsemle, itt egy remek lehetőség. Néhány óra alatt megtanulhatod, egyénre szabottan is, de azt is bemutatom, hogy kell dolgozni legújabb fejlesztésű kenyérlisztemmel, ami glutén, tej, tojás, kukorica, szója, élesztő és adalékmentes. Az saját magad készített termékeket akár haza is viheted. A képzés tartalmazza a teljes nyersanyagkészletet, az eszközhasználatot, a képzésről szóló tanúsítványt!

 

A termékek be tálalásához Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész tányérjait is használjuk.
A Can Sante kenyérliszt és a „Főzzünk együtt allergénmentesen” című szakácskönyv vásárlására is van lehetőséged a készlet erejéig.

 

A változtatás jogát fenntartom.

 

Várlak szeretettel

Tanács Attila

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.