JoomlaLock.com All4Share.net

képzéseink



IBS ételek készítése Tanács Attilával ( glutén, tej, tojásfehérje, kukorica, banán, zsír, és fűszermentesen)

2019. március 23-24. (Szo-V) 9:00 - 18:00

Részvételi díj65000 Ft


Időpont és helyszín:

Táplálék allergiád van, vagy gyötör az IBS? Gyere, megmutatom, hogyan készülj fel rá a konyhában. A helyes táplálkozás, a válogatott étrend csodákra képes!

 

• Kétnapos intenzív tanfolyam alatt megtanuljuk az ételek előkészítését, a húsaink puhítását, hűtését, burkolását. Tanulunk új sűrítési eljárásokat, átbeszéljük mit-mivel válthatsz ki, és alkalmazzuk a modern konyha technológiát.
• Az IBS tüneteire szabottan készítünk krémeket, leveseket, tányérdesszerteket, többféle főételt, köretet és selymes mártást. Dolgozunk hallal, kihagyjuk az intenzív fűszereket, zsírokat.

• A mindenkori piacot és évszakot követve friss áruval dolgozunk. Kreatív tálalással, játszunk a színekkel, formákkal, használunk virágokat, micro green növényeket.
• A képzésen nem készül két egyforma étel. Folyamatosan, változatosan és egyénre szabva juthatsz az információkhoz.
• A tanfolyam részvételéről oklevelet kapsz.
• Kézi készítésű egyedi tányérokon tálalunk, és profi stúdió fotóval örökítjük meg munkádat.

 

A nap végén az elkészített ételeket elfogyaszthatod, de haza is viheted. Ha marad :)

 

A lista folyamatosan bővül. Az információk csak tájékoztató jellegűek.

 

A termékek betálalásához Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész tányérjait is használjuk.

 

„Főzzünk együtt allergénmentesen” című szakácskönyv vásárlására is van lehetőséged a készlet erejéig.

 

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Várlak szeretettel

 

Tanács Attila

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.