JoomlaLock.com All4Share.net

Körbefőzöm az országot 1, 2

Körbefőzöm az országot 1 - képzési program ajánlat

2019-ben útjára indult a Mindenmentes Főzősuli országjáró programja.

 

Legyen az szálloda, étterem, vagy catering cég, célul tűztem ki, hogy körbe főzöm Magyarországot az étel allergiával illetve intoleranciával élő vendégek igényei iránt érzékeny vendéglátóipari szakemberek, szakács kollégák részvételével.


Elképzelésem szerint lényeges, hogy a vendéglátásban érintett szakemberek betekintést nyerjenek a speciális étrenden élők minden napi küzdelmeibe, ételeik összeállításába. A mindenkori törvények ismerete és a dietetika segítségével, elméleti és gyakorlati képzéseken sajátítsák el mindezt.

 

Célom, hogy a szakácsaink, séfjeink számára olyan lehetőséget teremtsünk, amely során közösen megtervezhessék adott vendégkörre kialakított speciális étrendajánlataikat. Az új ismeretek és technológiák alkalmazásával elkészített ételeket megízlelhessék, finomítsák, fejlesszék, hogy azokat az üzlet a vendégköre számára kiajánlhassa.

Bővebben

Körbefőzöm az országot 2 - Bővített program ajánlatunk

A programunk 2019 –es sikerei azt igazolták, hogy hatalmas igény van-e témakörre.

 

Vállalkozásom egy egyedül álló, új, országos programmal szeretné továbbra is segíteni a mentes ételkészítés elsajátítását, valamint a vendégek és szolgáltatók közötti kommunikációt. A program bővítéséhez két neves előadóval bővült csapatunk.

 

László Lilla, diplomás dietetikus, élelmezésvezető és táplálkozási tanácsadó, aki személyes érintettségén kívül elhivatottan követi a szakács szakmát is. Előadás-sorozatunk során legfontosabb célja az, hogy segítsen a különböző étrendtípusok közötti eligazodásban, a vendégekkel való kommunikáció fejlesztésében és a konyhai rend összeegyeztetésében a dietetikai követelményeknek megfelelően.

 

Borsosné Prodán Réka, Élelmezésegészségügyi szakértő, szaktanácsadó, aki elsősorban a hatósági területen, népegészségügyi osztályon, illetve szociális intézményben látott és élelmezés-egészségügyben szerzett szakmai tapasztalatával segíti munkánkat. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végzett. Családjában, különböző érintettség kapcsán kezdett el a diétás étrendekkel és feltételrendszereivel foglalkozni, melyhez szakmai tapasztalata kiváló kiegészítést nyújt.
Gyakorló anyaként szembesült a tejfehérje-intolerancia kezelésének nehézségével, ide értve a közétkeztetésben, illetve vendéglátásban tapasztalt lehetőségeket és tudatlanságból fakadó problémákat.

Bővebben

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.