JoomlaLock.com All4Share.net

képzéseink



Mit csomagoljak uzsonnára? Krémek és a camembert sajt készítése!

2019. március 3. (V) 9:00 - 17:00

Részvételi díj29500 Ft


Időpont és helyszín:

Az egynapos tanfolyam alatt megtanuljuk a kenyértészták előkészítését, „ dagasztását” sütését.

 

Tanulunk többféle technológiai eljárást, átbeszéljük mit-mivel válthatsz ki, és egyénre szabjuk kenyeredet.
Készítünk bagettet, kétféle képen, és elkészítjük 2018. év kedvenc krémjeit, glutén, tej kukorica mentesen.

 

• A mindenkori piacot és évszakot követve friss áruval dolgozunk, hisz zöldség, és mag alapkrémek készítése fő feladatunk.
Használjuk a csicseriborsót, a kölest, a barnarizst, a vörös babot, de saját ízlésedre formázhatod, hallal, szárnyas májjal, vagy párolt zöldségekkel is uzsonna krémedet.
Beszélünk az alapanyagok tulajdonságairól, beszerzésről.
• A tanfolyam részvételéről oklevelet kapsz.
• Kézi készítésű egyedi tányérokon tálalunk, és profi stúdió fotóval örökítjük meg munkádat.

 

A nap végén az elkészített ételeket elfogyaszthatod, de haza is viheted. Ha marad :)

 

A lista folyamatosan bővül. Az információk csak tájékoztató jellegűek.

 

A termékek betálalásához Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész tányérjait is használjuk.


A „Főzzünk együtt allergénmentesen” című szakácskönyv vásárlására is van lehetőséged a készlet erejéig.

 

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Várlak szeretettel

Tanács Attila

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.