JoomlaLock.com All4Share.net

képzéseink

Somlói galuska, Rákóczi túrós, Tiramisu

2020. április 26. (V) 10:00 - 18:00
Részvételi díj19900 Ft
Leírás

Időpont és helyszín:

 

Egy tányér desszert lehet csokoládés, túrós, diós, vagy gyümölcsös és készülhet glutén, tej, tojás, kukorica, szója, tartósítószer, ízfokozó vagy akár cukor nélküli is.

 

Képzeld el milyen lehet egy Somlóigaluska, Rákóczi túrós, vagy egy tiramisu mentes változata.

 

Ezeket az elképesztő finom, tradicionális desszertkülönlegességeket tanulhatod meg képzésemen akár házias, akár profi cukrász tálalásban.

 

A képzés egy napos, mely tartalmazza az összes felhasználásra kerülő nyersanyagot, kávét, üdítőt, ásványvizet, valamint a képzést igazoló tanúsítványt.

 

Kézi készítésű egyedi tányérokon tálalunk, és profi stúdió fotóval örökítjük meg munkánkat.

A kurzus végén az elkészített ételeket elfogyaszthatod, de haza is viheted. Ha marad:)

Ha neked is tetszenek ötleteim és mindenre képes vagy a cél érdekében, gyere és süss velem allergén mentes konyhámban.
A lista folyamatosan bővül. Az információk csak tájékoztató jellegűek.

 

A termékek betálalásához Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész tányérjait is használjuk.
„Főzzünk együtt allergénmentesen” című szakácskönyv vásárlására is van lehetőséged a készlet erejéig.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Várlak szeretettel

Tanács Attila

 

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.