
Pékáru kedvelők figyelem!
Téged is bánt az élesztő, a sütőpor? Egészségesebb eljárást keresel?
A legtöbb Magyar családban mindennapi étel a kenyér vagy más pékáru. Elkészítése azonban a mi szabályaink szerint nem egyszerű, főleg ha egyénre szabott alapanyagokból áll.
Biztosan te is próbáltál már ezernyi receptet és kaptál már ezernyi jó tanácsot. Ha szeretnéd megtanulni, hogy készül a kérges héjú házi kenyér, bagett, vagy puha zsemle, itt egy remek lehetőség. Néhány óra alatt megtanulhatod, egyénre szabottan is, de azt is bemutatom, hogy kell dolgozni kényelmi termékekkel, vagy a mono lisztekkel.
Vegán vagy, vagy csak szereted a krémeket, kencéket, itt a helyed!
Készítünk, zöldségpástétomokat, krémeket, vegán majonézt több féle képen. Friss alapanyagokkal dolgozunk, és kreatív modern tálalásban fejezzük be a vegán ételsorunkat.
A saját magad készített termékeket akár haza is viheted. A képzés egy napos, ahol egyénre szabottan készítjük el saját kenyered, de sütünk kiflit, kakaós csigát is.
A képzés tartalmazza a teljes nyersanyagkészletet, az eszközhasználatot, a képzésről szóló tanúsítványt!
A termékek betálalásához Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész tányérjait is használjuk.
A „Főzzünk együtt allergénmentesen” című szakácskönyv vásárlására is van lehetőséged a készlet erejéig.
A változtatás jogát fenntartom.
Várlak szeretettel
Tanács Attila