JoomlaLock.com All4Share.net

képzéseink

Kérges héjú házi kenyér és krémek kencék készítése ( glutén, tej és tojás nélkül)

2021. február 21. (V) 10:00 - 16:00
Részvételi díj19900 Ft
Leírás

Időpont és helyszín:

Pékáru kedvelők figyelem!

Téged is bánt az élesztő, a sütőpor? Egészségesebb eljárást keresel?

A legtöbb Magyar családban mindennapi étel a kenyér vagy más pékáru. Elkészítése azonban a mi szabályaink szerint nem egyszerű, főleg ha egyénre szabott alapanyagokból áll.

Biztosan te is próbáltál már ezernyi receptet és kaptál már ezernyi jó tanácsot. Ha szeretnéd megtanulni, hogy készül a kérges héjú házi kenyér, bagett, vagy puha zsemle, itt egy remek lehetőség. Néhány óra alatt megtanulhatod, egyénre szabottan is, de azt is bemutatom, hogy kell dolgozni kényelmi termékekkel, vagy a mono lisztekkel.

Vegán vagy, vagy csak szereted a krémeket, kencéket, itt a helyed!

 Készítünk, zöldségpástétomokat, krémeket, vegán majonézt több féle képen. Friss alapanyagokkal dolgozunk, és kreatív modern tálalásban fejezzük be a vegán ételsorunkat.

 

A saját magad készített termékeket akár haza is viheted.  A képzés egy napos, ahol egyénre szabottan készítjük el saját kenyered, de sütünk kiflit, kakaós csigát is.  

A képzés tartalmazza a teljes nyersanyagkészletet, az eszközhasználatot, a képzésről szóló tanúsítványt!

A termékek betálalásához Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész tányérjait is használjuk.
A „Főzzünk együtt allergénmentesen” című szakácskönyv vásárlására is van lehetőséged a készlet erejéig.

 

A változtatás jogát fenntartom.

 

Várlak szeretettel

Tanács Attila

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.