JoomlaLock.com All4Share.net

képzéseink

Zöldségből készült desszertkülönlegességek, mentesen

2020. március 14-15. (Szo-V) 10:00 - 18:00
Részvételi díj59000 Ft
Leírás

Időpont és helyszín:

 

Egy pohárkrém, vagy egy tányér desszert lehet csokoládés, túrós, mogyorós, joghurtos, vagy gyümölcsös. Ám készülhet glutén, tej, tojás, kukorica, szója, kakaóbab, tartósítószer, ízfokozó vagy akár cukor nélküli is. Képzeld el milyen lesz, ha mindezeket alternatív gabonával, egészséges magvakkal, vagy tápláló finom zöldséggel megbolondítjuk!

Így születtek ezek az elképesztő finom, egészséges és látványos desszertkülönlegességek.

Gyere, tanuld meg nálam a mentes pohárkrémek, piskóták, habcsókok készítését, az eredetivel megegyező ízekkel, álaggal és kreatív tálalással.

A képzés két napos, mely tartalmazza az összes felhasználásra kerülő nyersanyagot, egy meleg ebédet, kávét, üdítőt, ásványvizet, valamint a képzést igazoló tanúsítványt.

Kézi készítésű egyedi tányérokon tálalunk, és profi stúdió fotóval örökítjük meg munkánkat.

 

A kurzus végén az elkészített ételeket elfogyaszthatod, de haza is viheted. Ha marad:)

 

Ha neked is tetszenek ötleteim és mindenre képes vagy a cél érdekében, gyere és süss velem allergén mentes konyhámban.
A lista folyamatosan bővül. Az információk csak tájékoztató jellegűek.


A termékek betálalásához Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész tányérjait is használjuk.
„Főzzünk együtt allergénmentesen” című szakácskönyv vásárlására is van lehetőséged a készlet erejéig.

 

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Várlak szeretettel

Tanács Attila

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.