JoomlaLock.com All4Share.net

rólunk

Tanács Attila, a Mindenmentes Főzősuli alapítója, szakmai vezetője, mesterszakács, fejlesztő-séf, többszörös Európa-, világ- és olimpiai bajnok. 1994 óta dolgozom Budapesten. Több ranglistavezető étteremben töltöttem be konyhafőnöki pozíciót. Pályafutásom során számos éttermi csapat felkészítésében vettem részt. 2003 óta foglalkozom oktatással, szakmai képzésekkel. 16 évig voltam gasztronómiai versenyek aktív szereplője, amit mára a zsűrizés és a tudás átadása váltott fel. A nagyvilágot bejárva számos hazai és külföldi bemutatót tartottam az ételszobrászat és a tálalás művészetéről.  Nemzetközi versenyekre vállalt felkészítéseim eredménye több hazai szakember sikere is. Jelen feladataim közé tartozik az egészséges étrend kialakításának szakmai oktatása.

 

Több éve foglalkozom a paleolit táplálkozással, valamint a táplálék-allergiával kapcsolatos ételek fejlesztésével. Ezzel a céllal hoztam létre a Mindenmentes Főzősulit, ahol az együtt főzés örömével és sok-sok szeretettel várok mindenkit.

 

Diagnosztizált IBS-sel és refluxszal, valamint számos táplálék-allergiával és -intoleranciával küzdő szakácsként, ( -glutén, tej, tojás, élesztő ...) saját tapasztalataimra építve, dietetikus-csapattal segítek neked átlendülni az első nehézségeken.

 

Kecskés Bettina, a Mindenmentes Főzősuli dietetikusa .

 

Dietetikus, személyi edző. 2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának dietetika szakán. Az egészséges táplálkozás és a mozgás a mindennapjaim része. Munkám során azt tapasztaltam, egyre több embernél diagnosztizálnak valamilyen ételintoleranciát. A közelmúltban megjelenő tüneteim igazoltak az én esetemben is hasonló problémát. Ez még inkább érdekelté tett abban, hogy az ilyen típusú ételek elkészítésével is foglalkozzam, a magam és mások érdekében. Küldetésem, Tanács Attila séf ételkészítési módszereit megtanulva, saját szakmai tapasztalataimmal és elméleti hátteremmel fűszerezve, minél több emberhez eljuttatni a mindenmentes ételek sajátosságait, ízvilágát.

 

Kitűzött célunk, hogy segítséget nyújtsunk a mindennapi ételek összeállításában, az új alapanyagok felhasználásában, gyakorlati elkészítésében. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyénre szabott étkezés kialakítására. Csak tiszta, természetes alapanyagokkal dolgozunk.

 

Programjainkon találkozhatsz retró, magyaros és nemzetközi ételekkel, menü-összeállításokkal, valamint könnyű reform, vagy férfiasabb ízekkel is. 

 

Készítünk desszertet, sütünk többféle palacsintát, éttermi meleg tésztát, nagymama kedvencét, rengeteg házi finomságot, sósat és édeset. Meglepetés vendégek, sztárok, sportolók, híres séfek is velünk főznek. Vigyázz, nem tudhatod ki áll majd melletted!

 

Itt nincsenek határok, nem mondjuk meg, melyik étkezési divat a tuti, és nem befolyásoljuk döntésedet. Arra törekszünk, hogy választ kapj kérdéseidre, tanuld meg elkészíteni a kiválasztott ételt, és érezd jól magad nálunk. Szeretnénk követni az ünnepeket, a nyersanyag kínálatot, és ennek megfelelően időben átadni minden ötletet, praktikát.

 

Itt a helyed nálunk, ha a kérdéseidre nem válaszolnak az internetes oldalak, blogok, videók, receptek, vagy épp nincs kinek feltenni őket.

 

A felnőttek oldalán szeretnénk bevonni minden gyermeket, kicsit és nagyot a konyha csodás világába. Játékos programokon át megismertetni az alapanyagokat, bemutatni és megszerettetni a főzést, az ételkészítés tudományát. A közös főzés egyfajta családi program. Nálunk ezt is kipróbálhatod!

 

Hozd el férjed, feleséged, gyermekeid, vagy gyertek el mindannyian!

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.