JoomlaLock.com All4Share.net

rólunk

Tanács AttilaTanács Attila, a Mindenmentes Főzősuli alapítója, szakmai vezetője, mesterszakács, fejlesztő-séf, többszörös Európa-, világ- és olimpiai bajnok. Diagnosztizált IBS-sel és refluxszal, valamint számos táplálék-allergiával (cöliákia, tej, tojás) és –étel intoleranciával küzdő szakácsként (élesztő, olaj, kakaó, mandula ...), saját tapasztalataimra építve, kiváló szakmai csapattal segítek neked átlendülni az első nehézségeken.

 

1994 óta dolgozom Budapesten. Több neves étteremben töltöttem be konyhafőnöki pozíciót. Pályafutásom során számos éttermi csapat felkészítésében vettem részt. 2003 óta foglalkozom oktatással, szakmai képzésekkel. 16 évig voltam gasztronómiai versenyek aktív szereplője, amit mára a zsűrizés és a tudás átadása váltott fel. A nagyvilágot bejárva számos hazai és külföldi bemutatót tartottam az ételszobrászat és a tálalás művészetéről.  Nemzetközi versenyekre vállalt felkészítéseim eredménye több hazai szakember sikere is. Jelen feladataim közé tartozik az egészséges étrend kialakításának szakmai oktatása. 

 

Több éve foglalkozom táplálék-allergiával kapcsolatos ételek fejlesztésével. Ezzel a céllal hoztam létre a Mindenmentes Főzősulit, ahol az együtt főzés örömével és sok-sok szeretettel várok mindenkit.

 

Együtt erősebbek vagyunk, így két kíváló szakember is csatlakozott hozzánk!

 

László LillaSchrettner Lilla, a Mindenmentes Főzősuli dietetikusa .

 

László Lilla, diplomás dietetikus és táplálkozási tanácsadó vagyok. Cukorbetegként hivatásomnak érzem, hogy első kézben szerzett tapasztalataimra támaszkodva megmutassam, hogy akár egy életen át betartandó étrend mellet sem kell lemondanunk semmiről. Személyes konzultációval, állapotfelméréssel, mintaétrendekkel és kipróbált receptekkel segítem a táplálkozással összefüggő problémák megoldását. Szakácsként szenvedélyem a főzés, kísérletezés a különböző alapanyagokkal, konyhatechnológiákkal.

 

Kitűzött célunk, hogy segítséget nyújtsunk a mindennapi ételek összeállításában, az új alapanyagok felhasználásában, gyakorlati elkészítésében. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyénre szabott étkezés kialakítására. Csak tiszta, természetes alapanyagokkal dolgozunk.

 

Borosné Prodán RékaBorsosné Prodán Réka Élelmezésegészségügyi szakértő vagyok. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem. Elsősorban a hatósági területen, népegészségügyi osztályon, illetve szociális intézményben és élelmezés-egészségügyben szereztem tapasztalatot. A diétás étkeztetés közegészségügyi aspektusból vizsgálva kiemelt jelenőséggel bír, hiszen a fogyasztók táplálkozási igényeit, sajátos egészségügyi állapotuknak megfelelően úgy szolgálja ki, hogy közben a kockázati tényezőt minimalizálja. Feladatom ezen tényezők részletes bemutatása, ok-okozati összefüggések ismertetése, amely kiváló lehetőséget és előnyt nyújt a vendéglátás területén a versenytársakkal szemben.

 

 

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.