JoomlaLock.com All4Share.net

Céges oktatás

Az allergia nem kímél egyetlen népcsoportot és földrészt sem, nincs olyan hely, ahol ne szenvednének ettől a betegségtípustól. Világszerte több mint négyszázmillió(!) ember nevezhető allergiásnak.

 

A 2013-ban készült statisztikák szerint közel százötvenmillió ember szenved csak valamilyen ételallergiától, amely – bár globálisan nem tűnik akkora számnak – mutatja a helyzet súlyosságát.

 

2015-re már minden második európai ember szenved valamilyen allergiától.

 

2017-ben már a magyar lakosság további 10-20 százalékánál alakult ki a túlérzékenység valamilyen formája. Ők egyelőre panaszmentesek, vagyis nem betegek, de hamarosan náluk is megjelenhetnek a klinikai tünetek.

 

Lisztérzékenység, tej- vagy laktózintolerancia, táplálékallergia. Egyre gyakrabban használt szavak.

 

De vajon mi van mögötte, milyen a valóság tartalma, és hogyan kezeljük ezt mi közétkeztetők, vendéglátók?

  • Megfelelő kínálat nélkül maradt, kiszolgálatlan vendégek
  • Elmaradt foglalások
  • Kieső vendégforgalom, kieső bevétel

Mindez csupán a tudás, vagy az információ hiánya miatt. Ideje foglalkozni ezzel a témával! Az ételallergiások száma fokozatosan emelkedik, és erre nekünk vendéglátóknak is fel kell készülni. 

 

2017-ben a Mindenmentes Főzősuli oktatási kampányt hirdet közétkeztető konyhák, vendéglátó egységek, szállodák, éttermek dolgozói részére.

  • A tudás megszerzése a legjobb befektetés.
  • Vegyen részt ön is, és várja felkészülten vendégeit!
  • Küldje el hozzánk szakembereit, és tartsa meg vendég körét!

Képzés célja: Minden vendéglátásban dolgozó szakember ismerje meg kialakult érzékenységeket a velejáró napi életritmust, kezelhetőségét a lehetséges megoldásokat.

  • Beszerzés lehetőségek, beszállító cégek.
  • Alapanyagok menübe illesztését, akár személyre szabottan is.
  • Alapanyagok gazdaságos felhasználása, tárolása, élelmiszerbiztonsági szempontok.
  • Régi ételek - receptúrák új alapanyagra váltása, allergén mentessé alakítása.
  • Az új ételek konyhatechnológiája, elkészítésének gyakorlata.
  • Az új alapanyagok tulajdonságai.
  • Az új és régi ízek különbségeinek elemzése.

A jelentkező szakemberek részére tankonyhát, felszerelést, alapanyagot biztosítunk, de kérésükre saját környezetükben is megszervezzük az oktatást. 

 

Kérjen részletes tájékoztatást vagy küldje el jelentkezését email-ben, telefonon vagy személyesen!

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.